Förberedelse

När vi kommer ut till dig för att måla eller tapetsera om i ditt hem eller i dina lokaler så börjar vi med att ta bort alla skruvar och spik som eventuellt sticker ut på ytorna. Väggen, taket eller vad det nu är för yta vi har fått i uppdrag att måla, måste vara tom och ren för att vi ska kunna arbeta med den. I nästa steg fyller vi igen håligheter och ojämnheter med spackel som vi sedan slipar lite så att vi har en jämn och slät yta att jobba med. Vi grundar alltid med en primer så att färgen som sedan ska täcka ytan blir jämn.

Skapa nya, vackra ytor

Är du en av alla som älskar vitt? Vita väggar, vita tak? Du är inte ensam, men även om den vita trenden varit stark länge så ser vi nu ett skifte där folk återigen börjar vilja ha mer färg i sin tillvaro. Som målare måste vi erkänna att det är en trevlig utveckling. Det finns så många olika färger att välja och vraka bland, från ljusa och diskreta nyanser till mörka, bjärta färger fulla av attityd.

Oavsett vad du väljer att göra med dina ytor i de rum du nu vill uppdatera - om du vill måla dem eller tapetsera dem; skapa vita och luftiga miljöer eller dramatiskt färgstarka - så finns vi här och hjälper dig att förverkliga din vision. En uppdatering är alltid av godo!

Ett hantverk

Måleri är ett hantverk och vi som arbetar här är stolta yrkesmän med stor passion för vårt arbete. Vi målar och tapetserar, renoverar och dekorerar med en aldrig sinande lust. Faktum är att ju mer man arbetar med sitt hantverk desto duktigare blir man desto roligare blir det.

Varmt välkommen till oss när du söker högkvalitativ måleriservice i Karlstad.