Ett kvalificerat måleri

Som väletablerat måleri här i Karlstad lägger vi stor vikt vid att erbjuda tjänster som våra kunder uppskattar så pass mycket att de återvänder nästa gång de behöver hjälp med måleri eller annan renovering. Vi får väldigt många nya kunder genom rekommendation vilket ger oss en positiv bild av hur nöjda våra kunder i allmänhet är.

Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan arbetar noggrant och metodiskt från början till slut. Vi vill inte uppta mer av din tid än nödvändigt men vi stressar aldrig fram halvdana resultat. Vårt måleri står för kvalitet.

Nöjd kund-garanti

Eftersom vi vet att vi erbjuder högkvalitativa måleritjänster så lämnar vi givetvis nöjd kund-garanti på alla våra arbeten. Vi är mycket stolta hantverkare och lämnar inte ett avslutat arbete om vi själva inte anser att slutresultatet håller måttet. Bara det bästa duger åt våra kunder och vi skulle aldrig leverera ett resultat som vi inte hade varit nöjda med i våra egna hem.

Miljö & framtid

Som målare arbetar man mycket med kemikalier, det går inte att komma ifrån. Alla vet vi att moder jord har det tufft och att det är våra ohälsosamma vanors fel, så alla måste vi nu ta ansvar för att främja en positiv utveckling för miljön. Vem vet annars hur levnadsförhållandena kommer att se ut om 10, 20 och 50 år. Vi väljer miljövänliga produkter i den mån de finns tillgängliga och vi är noggranna med avfallssortering. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vårt aktiva miljöarbete.