Måleri

Vi målar alla dina ytor från väggar till golv, tak och inredning, samt fasad och fönster om så önskas. Med penslar och rollers ser vi till att fräscha upp ytor i hem och ute på arbetsplatser. Det finns inga uppdrag som är för små eller för stora för oss. Vi är noggranna med att skydda alla kringliggande ytor när vi rör oss i dina rum med våra färgburkar och du kan vila tryggt i vetskapen om att slutresultatet kommer att möta (eller kanske till och med överträffa) dina förväntningar. Som målare arbetar vi effektivt enligt en noga framarbetad arbetsrutin. Är det något vi verkligen kan så är det måleri och vi brinner för att sätta ny färg på din tillvaro.

Tapetsering

Att sätta upp nya tapeter ger en helt ny atmosfär i rummet de fästs upp i. Tapetsering innebär att täcka väggytor med pappersremsor som antingen kan vara enfärgade eller mönstrade. Tapeter är på modet just nu och vi får många tapetseringsuppdrag vilket är väldigt roligt. Har du funderingar på att tapetsera hemma? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Förarbete

För att en yta ska hålla sig fin och fräsch länge så räcker det inte att täcka den med ny färg eller lite ny tapet. Om ytan inte är korrekt förberedd så kommer alla undangömda fel snart att bryta igenom målarfärgen och tapeten kommer att släppa. Då är arbetet gjort i onödan. Det ligger mycket i att vara noggrann med förarbetet och vi ägnar ofta mer tid åt detta än åt att sedan försköna ytan.

Fönster & fasad

Behöver du hjälp med att måla om ditt hus utvändigt? Eller vill du kanske renovera fönstren? Vårt måleri här i Karlstad har många oväntade förmågor - vi fixar dina fönster och din fasad effektivt och med fina, hållbara resultat.